domingo, 8 de septiembre de 2013

Teories One Piece 2

Avui torno per comentar algunes teories, un altre cop, de One Piece. L'altre dia ja vaig avisar que aniria escrivint posts d'aquests. Aquest cop estaran relacionades amb l'exalmirall Kuzan Aokiji, els 4 emperadors i en Shanks.

El primer que volia comentar era: ¿Per què torna l'Aokiji a Punk Hazard?

Em va estranyar molt que no ho digues i que semblés que estava allà perquè sí i ja està. També em va sobtar molt que de cop aparegués una fruita del diable. I si l'Aokiji estava allà per aquest motiu? I si és així, com sabia de l'existència d'aquesta fruita? És una fruita nova o és una fruita que ha tornat a aparèixer després de que el seu usuari s'hagi mort? Podria ser una fruita que ha obtingut els poders del Smiley?





La segona cosa de la que volia parlar era d'en Shanks. Al igual que en Rayleigh, en Shanks i en Buggy eren de la tripulació d'en Gol D. Roger, per tant, haurien de saber que és el One Piece i on està. Si és així, per què no el van a buscar? Em venen al cap dos possibilitats:

1. En Roger els hi va dir que no l'anessin a buscar.
2. No poden aconseguir-lo. (Mai o de moment?) (Per això en Buggy busca un altre tresor?)

Ni en Shanks ni en Buggy tenen una "D" al seu nom. Podria ser que per aconseguir el One Piece es necessités una persona amb la voluntat de "D"? Si això fos cert, apareix una altra possibilitat, i és que potser en Shanks és dolent i es vol aprofitar d'en Ruffy. Això és molt improbable, però és la única forma de que en Shanks fos dolent a la sèrie. 

En tercer lloc i ja per últim, el tema dels 4 emperadors. El que diré ara són només teories sense cap base per el que pugui passar més endavant a la sèrie. Hi ha la possibilitat de que l'aliança d'en Kid amb els altres dos capitans passi a ser considerada un dels emperadors, la d'en Ruffy amb en Law un altre i després en Barbanegra i en Shanks els altres dos. I una altra possibilitat, que a més veig més probable, és que el Kid, en Law i en Ruffy acabin sent 3 dels 4 emperadors juntament amb en Shanks/Barbanegra, o que passi a haver-hi només 3 emperadors.

Avui acabo aquí. Aniré seguint fent posts d'aquests com ja vaig dir. Espero que opineu i digueu si creieu que el tema d'aquesta fruita i la presència a l'illa de l'Aokiji tornarà a sortir més endavant a la sèrie. Del que estem segurs és de que no és la Mera Mera de l'Ace.

En el pròxim capítol parlaré sobre el setè Sichibukai, en Sabo i alguna cosa més que em vingui al cap d'aquí a que el faci.

No hay comentarios:

Publicar un comentario